Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar onarmak

Rüyada duvar onarmak

Rüyada duvar onarmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tamamlanmadan kalacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, gelişmelerin olacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada duvar onarmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili mevcut problemlerden kaçmaya çalışmanız olayları alevlendirebilir.

Rüyada duvar onarmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına inanılır.

Rüyada yıkılan duvarı onarmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada evin çatısını onarmak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada evi onarmak rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada cami onarmak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski evi onarmak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına işaret eder.

Rüyada eski bir evi onarmak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, en doğru şekilde öğreneceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine inanılır.

Rüyada ev onarmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments