Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev onarmak

Rüyada ev onarmak

Rüyada ev onarmak yeni bir eve taşınacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev onarmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Rüyada eski evi onarmak çok büyük mutluluklar duyacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalettir.

Rüyada ev onarmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kazanılan paranın artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir evi onarmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada ev çatısı onarmak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi onarmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulur.

Rüyada çatıyı onarmak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir yeri onarmak karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına alamet eder.

Rüyada evin çatısını onarmak vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments