Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkon onarmak

Rüyada balkon onarmak

Rüyada balkon onarmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada balkon onarmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada balkon onarmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına yorulur.

Rüyada çatıyı onarmak çok büyük bir işe girileceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet onarmak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada evin çatısını onarmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, bolluk ve bereket geçireceğine delalet eder.

Rüyada eski bir evi onarmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına delalettir.

Rüyada yıkılan duvarı onarmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, hainlik yapacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada ev onarmak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami onarmak gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments