Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet onarmak

Rüyada tuvalet onarmak

Rüyada tuvalet onarmak elindekileri de yitireceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, torunlarına dahi yeteceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, büyük hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet onarmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler diğerlerine sizin yolunuzdan gitmekten başka bir seçenek bırakmayabilir.

Rüyada tuvalet onarmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, her geçen gün başarıların artacağına delalet eder.

Rüyada ev onarmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalettir.

Rüyada eski evi onarmak insanlarla bir araya geleceğine, bol rızık sahibi olunacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan duvarı onarmak büyük üzüntüler yaşayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bir yeri onarmak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine alamet eder.

Rüyada çatı onarmak mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada ev çatısı onarmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına yorulur.

Rüyada duvar onarmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, doğru haber almaya rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments