Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camı olmayan pencere görmek

Rüyada camı olmayan pencere görmek

Rüyada camı olmayan pencere görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada camı olmayan pencere gördüyseniz:

  • Diğerleri için yapmak istediğiniz şeyler konusunda ön plana çıkmalısınız.

Rüyada camı kırık pencere görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada pencereye cam takmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, duygularının karşılığını alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camsız pencere görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada pencere camını kırık görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada pencere camını silmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam pencere kırmak her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments