Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camı kırık saat görmek

Rüyada camı kırık saat görmek

Rüyada camı kırık saat görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada camı kırık saat gördüyseniz:

  • Sizin için çok önemli bir konu değilse, bırakın kim ne düşünmek veya kim ne yapmak istiyorsa öyle olsun.

Rüyada kırık saat camı görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, ileri gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada camı kırık saat görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada camı kırık kol saati görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık kol saat görmek kazancının katbekat artacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada saati kırık görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kırık kol saati görmek işsizin iş bulacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kırık saat görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına yorulur.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments