Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık saat camı görmek

Rüyada kırık saat camı görmek

Rüyada kırık saat camı görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, makamının sarsılmayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık saat camı gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada kırık saat camı görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada camı kırık saat görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada camı kırık kol saati görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kırık kol saati görmek gönül yaralarının iyileşeceği, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık saat görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada kırık kol saat görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saati kırık görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kısmetin bollaşacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments