Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık saat görmek

Rüyada kırık saat görmek

Rüyada kırık saat görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, yersiz yere suçlanacağına, hasret çekenlerin buluşacağına yorulur.

Rüyada kırık saat gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada kırık saat görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, günahların da affolacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık kol saati görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, alışveriş yapacağına alamet eder.

Rüyada saati kırık görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık saat camı görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada camı kırık kol saati görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada camı kırık saat görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık kol saat görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada turuncu saat görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments