Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami içinden geçmek

Rüyada cami içinden geçmek

Rüyada cami içinden geçmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, sağlık ve hayır getireceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami içinden geçmek gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapmaya talip olmak yerine, yardım talep etmenizde fayda var.

Rüyada cami içinden geçmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada cami avlusundan geçmek büyük paralar kazanacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada cami bahçesinden geçmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami önünden geçmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada caminin yanından geçmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, şansının ve bahtının döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami yanından geçmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada caminin önünden geçmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Rüyada dağın içinden geçmek kötü ve hasta günler geçireceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments