Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin önünden geçmek

Rüyada caminin önünden geçmek

Rüyada caminin önünden geçmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada caminin önünden geçmek gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi seçimi yapabilmek için bekleyip ortaya neler çıktığını görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada caminin önünden geçmek zor ve kötü günler geçireceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada cami önünden geçmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılanın önünden geçmek parasının her geçen gün artacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek içinin ferahlayacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahvehane önünden geçmek onun yolundan ayrılmayacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada hastane önünden geçmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığın önünden geçmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına yorulur.

Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments