Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami önünden geçmek

Rüyada cami önünden geçmek

Rüyada cami önünden geçmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, insanlardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami önünden geçmek gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belirli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada caminin önünden geçmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada cami önünden geçmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına delalettir.

Rüyada namaz kılanların önünden geçmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalettir.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık önünden geçmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kötü haberler alacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastane önünden geçmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek kazançlı adımlar atılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kahvehane önünden geçmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments