Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın içinden geçmek

Rüyada dağın içinden geçmek

Rüyada dağın içinden geçmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, rızkının kesileceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Daha da önemlisi ihtiyaçlarınızı karşılamak için istekli olabilirler.

Rüyada dağın içinden geçmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yüzünün hep güleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine inanılır.

Rüyada iki dağ arasından geçmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada dağdan geçmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, hayırlı işlerde yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağlardan geçmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, helal lokmalar yiyeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine inanılır.

Rüyada örümcek ağının içinden geçmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Rüyada arabayla suyun içinden geçmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada dere içinden geçmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments