Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami bahçesinden geçmek

Rüyada cami bahçesinden geçmek

Rüyada cami bahçesinden geçmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Rüyada cami bahçesinden geçmek gördüyseniz:

  • Yalnız kendi düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Rüyada cami bahçesinden geçmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, gözünün yaşını sileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine alamet eder.

Rüyada cami yanından geçmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami içinden geçmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına delalet eder.

Rüyada caminin önünden geçmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada caminin yanından geçmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami önünden geçmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusundan geçmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden geçmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments