Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusundan geçmek

Rüyada cami avlusundan geçmek

Rüyada cami avlusundan geçmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yeni bir araba satın alınacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami avlusundan geçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseye karşı huysuz davranabilirsiniz.

Rüyada cami avlusundan geçmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusunu süpürmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusunda gezmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada camii avlusu görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, yarar sağlamayacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada cami avlusunda dua etmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusunda görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, o işi canlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusunda yılan görmek yağmur yağmamasına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments