Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami yanından geçmek

Rüyada cami yanından geçmek

Rüyada cami yanından geçmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada cami yanından geçmek gördüyseniz:

  • Canınız biraz sıkılabilir.

Rüyada caminin yanından geçmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına rivayet eder.

Rüyada cami yanından geçmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işarettir.

Rüyada ölünün yanından geçmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateşin yanından geçmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın yanından geçmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar yanından geçmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada çukurun yanından geçmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada aslanın yanından geçmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments