Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami duvarına tırmanmak

Rüyada cami duvarına tırmanmak

Rüyada cami duvarına tırmanmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Rüyada cami duvarına tırmanmak gördüyseniz:

  • Mal varlıklarınızı, iş birliklerinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kafanızda alışılmadık düşünceler olabilir.

Rüyada cami duvarına tırmanmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada duvardan tırmanmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş duvara tırmanmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada duvara tırmandığını görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar tırmanmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evin duvarına tırmanmak hayır getirecek bir yola girileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işaret eder.

Rüyada dik duvara tırmanmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments