Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarına tırmanmak

Rüyada evin duvarına tırmanmak

Rüyada evin duvarına tırmanmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarına tırmanmak gördüyseniz:

  • Değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada evin duvarına tırmanmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada düz duvara tırmanmak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kısmetinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara tırmandığını görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak duvara tırmanmak bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvara tırmanmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına inanılır.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada cami duvarına tırmanmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments