Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek duvara tırmanmak

Rüyada yüksek duvara tırmanmak

Rüyada yüksek duvara tırmanmak aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı uygulayan kişiler, zamanlama olarak yanlış bir noktada olsa da, içerik bakımından dikkate alınmaları gerekiyor olabilir.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak borçlarını ödeyeceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, önün açılacağına alamet eder.

Rüyada duvara tırmanmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada toprak duvara tırmanmak aile bireylerinden biri ile tartışacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, iş hayatında rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada duvarda tırmanmak aynı karşılığı alamayacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işaret eder.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada duvardan tırmanmak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada taş duvara tırmanmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments