Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan tırmanmak

Rüyada duvardan tırmanmak

Rüyada duvardan tırmanmak karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvardan tırmanmak gördüyseniz:

  • Ya da çalıştığınız firmada veya sektörde değişimler olabilir.

Rüyada duvarda tırmanmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet eder.

Rüyada düz duvara tırmanmak yeni bir işe geçiş yapılacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına delalet eder.

Rüyada toprak duvara tırmanmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, umduklarını bulamayacağına, hem işinde başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada duvar tırmanmak aydınlanacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada duvara tırmanmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada dik duvara tırmanmak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments