Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş duvara tırmanmak

Rüyada taş duvara tırmanmak

Rüyada taş duvara tırmanmak uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, patron koltuğunda oturacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada taş duvara tırmanmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirebilir veya daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada taş duvara tırmanmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada duvardan tırmanmak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada cami duvarına tırmanmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, onlara doyasıya sarılacağına delalettir.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kazancının günden güne çok artacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine yorulur.

Rüyada duvar tırmanmak işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, huzurunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara tırmandığını görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına inanılır.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak çok sıkıntılı bir hal alacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına işarettir.

Rüyada düz duvara tırmanmak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments