Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara tırmandığını görmek

Rüyada duvara tırmandığını görmek

Rüyada duvara tırmandığını görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara tırmandığını gördüyseniz:

  • Kafanızdaki şüpheleri veya endişeleri bir kenara bırakın.

Rüyada taş duvara tırmanmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada toprak duvara tırmanmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada duvara tırmanmak çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada düz bir duvara tırmanmak herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada evin duvarına tırmanmak ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar tırmanmak müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine işarettir.

Rüyada duvardan tırmanmak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments