Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar tırmanmak

Rüyada duvar tırmanmak

Rüyada duvar tırmanmak o kişiye zararının dokunacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına yorulur.

Rüyada duvar tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi engelleyebilir.

Rüyada duvara tırmandığını görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, yüzünde güller açacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada düz duvara tırmanmak sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, işlerin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak duvara tırmanmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada dik duvara tırmanmak eğleneceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına inanılır.

Rüyada duvara tırmanmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada evin duvarına tırmanmak çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada duvar tırmanmak pişman olacağı şeyler yapacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments