Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeden geçmek

Rüyada bahçeden geçmek

Rüyada bahçeden geçmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada bahçeden geçmek gördüyseniz:

  • Tartışmalar gereksiz vakit kaybı anlamına gelebilir.

Rüyada yeşil bahçeden geçmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, memur ise terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül bahçesinden geçmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına delalet etmektedir.

Rüyada cami bahçesinden geçmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kişinin gönlünü alacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada bahçeden geçmek arzularına kavuşacağına, başarılı işlere imza atılacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına inanılır.

Rüyada birisiyle dalga geçmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada koşarak birini geçmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına işarettir.

Rüyada mağaradan geçmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, borçlarının artacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek başarılarının hiçe sayılacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments