Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusunda olduğunu görmek

Rüyada cami avlusunda olduğunu görmek

Rüyada cami avlusunda olduğunu görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, işinde yükseleceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada cami avlusunda olduğunu gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada cami avlusunda olmak sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet eder.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak yaşadığı yokluğun biteceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada cami avlusundan su içmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına rivayet eder.

Rüyada cami avlusunda yılan görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camii avlusu görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusunda su görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, istemediği halde borçlanacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada cami avlusunda namaz kılmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments