Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camii avlusu görmek

Rüyada camii avlusu görmek

Rüyada camii avlusu görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada camii avlusu gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sürtüşmeler görülebilir ya da ailevi sorunlarınız olabilir.

Rüyada cami avlusunda bulunmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda olduğunu görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusu temizlemek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, zor bir döneme girileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada cami avlusunda oturmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada cami avlusunda güvercin görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada cami avlusu görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulur.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düşmanlarına da dost olacağına inanılır.

Rüyada cami avlusunda köpek görmek borçlanıp, hasta olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments