Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusunda olmak

Rüyada cami avlusunda olmak

Rüyada cami avlusunda olmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda olmak gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Rüyada cami avlusundan geçmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cami avlusunda namaz kılmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Rüyada kendini cami avlusunda görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına inanılır.

Rüyada cami avlusunu yıkamak galibiyetlerinin artacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada caminin avlusunu görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, prestij sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada cami avlusunda köpek görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda yılan görmek parasının her zaman bereketli olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda bebek görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, rahata erileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments