Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusunda namaz kılmak

Rüyada cami avlusunda namaz kılmak

Rüyada cami avlusunda namaz kılmak sorunların çözüme kavuşturulacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, başa iş açacağına alamet eder.

Rüyada cami avlusunda namaz kılmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı istenmeyen misafirleriniz olabilir.

Rüyada caminin avlusunda namaz kılmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, planların sarkacağına işaret eder.

Rüyada cami avlusunda namaz kılmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada camii avlusu görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, faydalı şeyler yapacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada cami avlusuna girmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda cenaze görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada caminin avlusunu görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda yemek yemek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada caminin avlusunda görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments