Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusunda su görmek

Rüyada cami avlusunda su görmek

Rüyada cami avlusunda su görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kötü olayların meydana geleceğine, aradığı çareleri bulacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda su gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzlukları fazla üzülmeden atlatacaksınız.

Rüyada cami avlusunda su görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına inanılır.

Rüyada cami avlusundan su içmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına alamet eder.

Rüyada cami avlusunda su içmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada caminin avlusunu görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada cami avlusunu temizlemek geçiminin kolaylaşacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, hileye, fesada bulaşacağına delalettir.

Rüyada cami avlu görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusundan geçmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, karlı işler yapacağına, borçlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda köpek görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments