Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusundan su içmek

Rüyada cami avlusundan su içmek

Rüyada cami avlusundan su içmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine rivayet eder.

Rüyada cami avlusundan su içmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada cami avlusunda su içmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine inanılır.

Rüyada cami avlusundan su içmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada cami avlusunda su görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada caminin avlusunda görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda cenaze görmek evlatlarının hayırlı olacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, yalan söylemeyeceğine yorulur.

Rüyada cami avlusunda güvercin görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusunda bulunmak rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Rüyada cami avlusunu yıkamak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments