Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avizesi görmek

Rüyada cami avizesi görmek

Rüyada cami avizesi görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, güç ve kudret kazanacağına, sorunlarının günden güne artacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, sorunların ortadan kalkacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami avizesi gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Rüyada cami avizesi görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada avizelerin sallandığını görmek yokluğun biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lamba avize görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yanan avize görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada avize görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avize dükkanı görmek zor durumda bırakacağına, ilim irfan öğreneceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada avizenin düştüğünü görmek anne baba duasının alınacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, fırsatların elden kaçacağına alamet eder.

Rüyada avize satın almak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments