Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avize görmek

Rüyada avize görmek

Rüyada avize görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, borçların kapanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada avize gördüyseniz:

  • Tesadüfi olaylar belli konulardaki yöntemleriniz, ilişkileriniz, uzun vadeli planlarınız veya fikirleriniz üzerinde yaratıcı etkiler oluşturabilir.

Rüyada avize hediye almak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine delalettir.

Rüyada antika avize görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalettir.

Rüyada avize görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, zorlukların aşılacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah avize görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada avize silmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine işaret eder.

Rüyada kırık avize görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, işinde terfi edeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada avize taşı görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor avize görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments