Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avizenin düştüğünü görmek

Rüyada avizenin düştüğünü görmek

Rüyada avizenin düştüğünü görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, uzun yaşayacağına, çok zor günler geçireceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada avizenin düştüğünü gördüyseniz:

  • Aile üyelerini ilgilendiren konulara zaman ayırmak tutulmanın başka bir yansıması olabilir.

Rüyada avizenin düştüğünü görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde avize görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada sallanan avize görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada avize kırıldığını görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalettir.

Rüyada lamba avize görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, verimli olacak işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada büyük avize görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada avize hediye almak sağlık sorunlarından kurtulacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada avize görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments