Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan avize görmek

Rüyada yanan avize görmek

Rüyada yanan avize görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, zor bir duruma düşüleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan avize gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler ışığında işinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bir konuyu tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada yanan avize görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada avize silmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına delalet eder.

Rüyada kırılan avize görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada avize asmak yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet eder.

Rüyada sallanan avize görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine yorulur.

Rüyada antika avize görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada avize takmak ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine işarettir.

Rüyada mor avize görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, çok kötü günler geçirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments