Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avizelerin sallandığını görmek

Rüyada avizelerin sallandığını görmek

Rüyada avizelerin sallandığını görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalet eder.

Rüyada avizelerin sallandığını gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları nedeniyle, tutamayacağınız sözler verebilir veya istikrarsız bir görünüme bürünebilirsiniz.

Rüyada avizelerin sallandığını görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada avizenin sallandığını görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, makamının sarsılmayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sallanan avize görmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada avize taşı görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avize takmak kolaylıklarla karşılaşacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına yorulur.

Rüyada kristal avize görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada avizenin kırıldığını görmek rakipleri mağlup edeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada siyah avize görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments