Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan geçmek

Rüyada camdan geçmek

Rüyada camdan geçmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, belalardan korunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maneviyata yöneleceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, uzun yıllar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada camdan geçmek gördüyseniz:

  • Genel yaşamınızda girişeceğiniz yeni atılımlarda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada camın içinden geçmek kişinin fena halde yanılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada cam kapıdan geçmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, yarardan çok zarar getireceğine yorulur.

Rüyada dar bir camdan geçmek maddi olarak zorluk çekileceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada camdan geçmek birikim yapılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada duvarların arasından geçmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karşıya geçmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine alamet eder.

Rüyada ata binip sudan geçmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments