Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşıya geçmek

Rüyada karşıya geçmek

Rüyada karşıya geçmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işaret eder.

Rüyada karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Ucu açık kalmış konuları tamamlamak için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek bolluğun ve bereketin artacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada kayıkla karşıya geçmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada denizden karşıya geçmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, parasız günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada suda karşıya geçmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, yolculuğa, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölden karşıya geçmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments