Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kapıdan geçmek

Rüyada cam kapıdan geçmek

Rüyada cam kapıdan geçmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Rüyada cam kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanda fark yaratmak için gereken hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Rüyada cam kapıdan geçmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada camdan geçmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada camın içinden geçmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, o kapıyı kapatacağına, çok üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir camdan geçmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, dileklerinin yerine geleceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına yorulur.

Rüyada kapıdan geçmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada bir kapıdan geçmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulur.

Rüyada demir kapıdan geçmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, onların başarıları ile övüneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments