Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelalede ıslanmak

Rüyada şelalede ıslanmak

Rüyada şelalede ıslanmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelalede ıslanmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan sakının.

Rüyada şelale altında ıslanmak iyilik ve hayır bulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada şelalede ıslanmak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şelaleye düşmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada şelalenin altından geçmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada temiz şelale görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehir ve şelale görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada şelalede yüzdüğünü görmek mutlu olacağınıza, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelaleye kapılmak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments