Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır serdiğini görmek

Rüyada çamaşır serdiğini görmek

Rüyada çamaşır serdiğini görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, yaşanan maddi problemlerin artacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kırgınlıkların biteceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır serdiğini gördüyseniz:

  • Belli sorulara pratik cevaplar verebilirsiniz.

Rüyada çamaşır serdiğini görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada memede sertlik görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada seccade serdiğini görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sert bakmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, onlardan medet umacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına rivayet eder.

Rüyada bulgur serdiğini görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada sert kabuklu böcek görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine yorulur.

Rüyada sert yumruk atamamak sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sert kıl görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments