Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sert bakmak

Rüyada sert bakmak

Rüyada sert bakmak daha fazla kazanç getireceğine, aileden ayrı kalınacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, bekarsa evleneceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, düşmanına galip geleceğine, evlat sahibi olunacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sert bakmak gördüyseniz:

  • Kısa, pek önemli olmayan birliktelikler veya grup gezileri yapabilirsiniz.

Rüyada sert bakmak sevdiği kişiden de ayrılacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine işaret eder.

Rüyada seccade serdiğini görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada sert yumruk atamamak rakiplerin oyununa gelineceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada memede sertlik görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sert rüzgar görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, hayatına bakacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sert ekmek görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada karnında sertlik görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada sert kabuklu böcek görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir ev alınacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments