Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sert kabuklu böcek görmek

Rüyada sert kabuklu böcek görmek

Rüyada sert kabuklu böcek görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada sert kabuklu böcek gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar veya sorularınız sizi geçmişte yapmaktan keyif aldığınız işlere yöneltebilir.

Rüyada sert kabuklu böcek görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, herkesin desteğinin alınacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada karnında sertlik görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sert hamur görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada sert ekmek görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sert bir şey yemek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamaşır serdiğini görmek müjdeli haberle geleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada sert ekmek yemek ona kavuşacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, bazı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada sert kıl görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kendisini çok yıpratacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments