Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sert kıl görmek

Rüyada sert kıl görmek

Rüyada sert kıl görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, mal ve para sahibi olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sert kıl gördüyseniz:

  • Genelde biraz mutsuzluk oyunu oynuyorsunuz.

Rüyada sert kıl görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada buğday serdiğini görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada sert kabuklu böcek görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada sert rüzgar görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada sert bir şey yemek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına delalet eder.

Rüyada çamaşır serdiğini görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada memede sertlik görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Rüyada seccade serdiğini görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments