Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccade serdiğini görmek

Rüyada seccade serdiğini görmek

Rüyada seccade serdiğini görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, çok büyük başarı kazanacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada seccade serdiğini gördüyseniz:

  • Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlara girmeniz olasıdır.

Rüyada seccade serdiğini görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sert kıl görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnında sertlik görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, isteklerini yerine getireceğine işarettir.

Rüyada sert hamur görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına alamet eder.

Rüyada sert kabuklu böcek görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada çamaşır serdiğini görmek hastalanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sert bir şey yemek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada sert yumruk atamamak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments