Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur serdiğini görmek

Rüyada bulgur serdiğini görmek

Rüyada bulgur serdiğini görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, bir sınavdan geçileceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine işarettir.

Rüyada bulgur serdiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu düşünerek, hayatınızdaki stresi azaltmanın yollarını bulmalısınız.

Rüyada bulgur serdiğini görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada buğday serdiğini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, kısmetin açılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sert yatak görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sert yumruk atamamak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet eder.

Rüyada sert ekmek yemek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, kırılan kalbin onarılacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine işarettir.

Rüyada sert hamur görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, endişelerin sona ereceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalettir.

Rüyada sert konuşmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada karnında sertlik görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments