Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memede sertlik görmek

Rüyada memede sertlik görmek

Rüyada memede sertlik görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yeni mekânlara gireceğine, onu alkışlayacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada memede sertlik gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkabilecek durumlarda temkinli davranmakta veya arka planda kalmakta fayda var.

Rüyada memede sertlik görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada bulgur serdiğini görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet eder.

Rüyada sert yumruk atamamak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Rüyada karnında sertlik görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada sert rüzgar görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına işarettir.

Rüyada sert kabuklu böcek görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sert kıl görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, daha sık bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sert hamur yoğurmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments