Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kurutmak

Rüyada saçını kurutmak

Rüyada saçını kurutmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kafasının rahatlayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kurutmak gördüyseniz:

  • Her şekilde her şey yolunda gideceğe benziyor.

Rüyada ıslak saç kurutmak gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada saçı kurutmak haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak saçı kurutmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını kurutmak maddi anlamda feraha ermeye, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, işlerinin rast gideceğine inanılır.

Rüyada saç kuruttuğunu görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, düşünceli ve dalgın olacağına işarettir.

Rüyada saçını kurutmak umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç kurutmak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına yorulur.

Rüyada saç kurutma makinesi görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments