Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun kuruduğunu görmek

Rüyada suyun kuruduğunu görmek

Rüyada suyun kuruduğunu görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada suyun kuruduğunu gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten değişikliklere rağmen, siz kendi yolunuzda aynı şekilde ilerlemeye devam edin.

Rüyada suyun kuruduğunu görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş patlıcan görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada dudaklarının kuruduğunu görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, evini ve ailesini unutacağına, kazancının artacağına, delalet etmektedir.

Rüyada kurutma makinesi görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada halı kurutmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, canlanacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalettir.

Rüyada kurutulmuş et görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada kurutulmuş acı biber görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehrin kuruduğunu görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments