Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana kurutmak

Rüyada tarhana kurutmak

Rüyada tarhana kurutmak bazı sıkıntılara düşeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarhana kurutmak gördüyseniz:

  • Hukuki konularda ise, olumlu sonuçlar alınabilir.

Rüyada tarhana kurutmak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına inanılır.

Rüyada kurutulmuş tarhana görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret eder.

Rüyada tarhana içmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarhana firiği görmek tartışma yaşayacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada un tarhana görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana elemek nimet ve berekete ereceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada tarhana çorbası dökmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarhana dökmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments