Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırı koklamak

Rüyada iç çamaşırı koklamak

Rüyada iç çamaşırı koklamak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, makamının tehlikeye gireceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırı koklamak gördüyseniz:

  • Sizin için tatlı bir sürpriz olacak.

Rüyada iç çamaşırı koklamak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, şansının yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada çamaşır koklamak yıkılacağına, üzüleceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeği iç çamaşırıyla görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırı katlamak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada iç çamaşırıyla kalmak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada eşini iç çamaşırlı görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırına kaka yapmak iş hayatında çok zarar edileceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırsız kadın görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments