Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı koklamak

Rüyada bir insanı koklamak

Rüyada bir insanı koklamak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine yorulur.

Rüyada bir insanı koklamak gördüyseniz:

  • Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız.

Rüyada bir insanı koklamak kişinin hayırlı yollara gireceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada insan koklamak sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadını koklamak parasız ve ekmeksiz kalacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çay koklamak elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada menekşe koklamak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada fesleğen koklamak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada mor çiçek koklamak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalettir.

Rüyada yasemin koklamak isteklerin tek tek yerine geleceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments